• Moja Korpa
Prijavi se
Dostava proizvoda - Meraki

Dostava proizvoda

Dostava se vrši na teritoriji Republike Srbije.

Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 1-3 radna dana od dana porudžbine.

BEOGRAD GRAD - Na teritoriji sledećih gradskih opština Beograda naručenu robu dostavljamo našom službom dostave i besplatna je za porudžbine vrednosti preko 2.500 dinara. Za porudžbine manje od 2.500 dinara, dostava iznosi 300 dinara.

- Stari Grad,
- Vračar,
- Savski Venac,
- Zvezdara,
- Novi Beograd,
- Palilula zona do Pančevačkog mosta,
- Voždovac (Autokomanda, Dušanovac, Šumice, Pašino Brdo, Banjica, Medaković, Braće Jerković, Stepa, Kumodraž)
- Čukarica (Banovo Brdo, Careva Ćuprija, Golf, Ada, Čukarička Padina, Košutnjak)

OSTALE OPŠTINE i GRADOVI - Za ostale opštine Beograda kao i ostale gradove u Srbiji, dostavu vršimo posredstvom kurirske službe Post Express, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”. Trošak dostave snosi kupac po važećem cenovniku Post Express kurirske službe. Cenovnik možete pogledati ovde: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata.

Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo Vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Ovi zahtevi će biti proslešeni kurirskoj službi, ali ne možemo da garantujemo da će oni biti ispunjeni.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Meraki d.o.o. je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi Post Express.

Loading...